Αράχωβα

Με τη λέξη Αράχωβα, ο συνειρμός που κάνει κάποιος είναι ένα χιονισμένο τοπίο, η συντροφιά μιας κούπας με ζεστή σοκολάτα και ο αγαπημένος του άνθρωπος στο πλάι του.
Παρόλα αυτά η Αράχοβα δεν είναι μόνο χειμερινός προορισμός, αλλά αντιθέτως στέκεται το ίδιο όμορφη και λαμπερή ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ελλάδας, ιδανικός όχι μόνο για μία σύντομη εξόρμηση τα Σαββατοκύριακα, αλλά και για διακοπές περισσότερων ημερών, όλες τις εποχές του χρόνου.
Τα γραφικά στενά στέκονται ως πεντάγραμμο και τα πετρόχτιστα σπιτάκια με τις κεραμοσκεπές τους έρχονται να δημιουργήσουν τις νότες μέχρι να εισακουστεί η πανέμορφη μουσική αυτού του τόπου.
Το φθινόπωρο θα δείτε τα δέντρα να αποκτούν πορτοκαλί χρώματα και να μυρίζει η φύση δροσιά από τις πρώτες ψιχάλες βροχής.
Το χειμώνα μπορείτε να απολαύσετε αυθεντικές στιγμές με μία βόλτα στα τοπικά, φωτισμένα με τα πιο ζεστά χρώματα, μαγαζάκια και να αφήσετε τα αρώματα από το φρέσκο ψωμί, τις χειροποίητες πίτες και τη μυρωδιά του ξύλου να σας χαρίσουν μοναδικές αναμνήσεις.
Την άνοιξη, τα λουλούδια γεννιούνται ξανά και όλη η φύση της Αράχωβας ντύνεται με τα πιο λουλουδάτα αρώματα, ενώ τα χρώματα από τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα κατακλύζουν τον ουρανό και μαγεύουν τους επισκέπτες.
Κράτηση